Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Μποναμάς για τους διαρρήκτες του ΑΤΜ

Γερό πρωτοχρονιάτικο… μποναμά εξασφάλισαν οι άγνωστοι διαρρήκτες που χτύπησαν το ΑΤΜ της Αγροτικής τράπεζας στην Αγία Τριάδα Μιδέας στο Ναύπλιο. Η καταμέτρηση που έγινε...
Συνέχεια...
από τους υπεύθυνους της τράπεζας έδειξε ότι η λεία τους έφτασε το ποσό των 26.000 ευρώ!

Η διάρρηξη έγινε με «επαγγελματική» ταχύτητα τα ξημερώματα της Τετάρτης από τρεις άγνωστους άνδρες που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους. Μέσα σε δευτερόλεπτα διέρρηξαν με την βοήθεια λοστού την κεντρική είσοδο του υποκαταστήματος της Αγροτικής τράπεζας, μπήκαν στο εσωτερικό και, με γρήγορες κινήσεις, παραβίασαν και το Α.Τ.Μ. από το οποίο άρπαξαν τα χρήματα.

Οι δράστες επιβιβάστηκαν σε επιβατικό αυτοκίνητο στο οποίο τους περίμενε συνεργός τους και εξαφανίστηκαν. Όμως, στην περιοχή του Άργους έπεσαν σε μπλόκο που είχαν στήσει οι αστυνομικοί, οι οποίοι είχαν ειδοποιηθεί για την διάρρηξη. Οι κακοποιοί ανέπτυξαν ταχύτητα και ακολούθησε καταδίωξη, ωστόσο κατάφεραν να διαφύγουν κι αυτό δείχνει ότι πρόκειται για άτομα που γνωρίζουν πολύ καλά την περιοχή και πιθανότατα είναι ντόπιοι. Έρευνες για τον εντοπισμό τους διενεργεί η Ασφάλεια Ναυπλίου.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου