Σάββατο, 1 Ιουλίου 2017

Μουσική γιορτή κάτω απ' την πανσέληνο

Η ιδιαίτερη performer...
...Μαρίζα Ρίζου με τη Big Band του Δήμου Αθηναίων, στην πιο εκρηκτική Full Moon Fiesta, στην Τεχνόπολη, με ελεύθερη είσοδο για όλους.
Ο Δήμος Αθηναίων διοργανώνει στην Τεχνόπολη, την πιο φωτεινή,...
... jazz, swing, και vintage Full Moon Fiesta, με τους πιο φρέσκους ήχους που έχει να παρουσιάσει η εγχώρια μουσική σκηνή. Η "Full Moon Fiesta", ο νέος μουσικός θεσμός της πόλης, κέρδισε το κοινό κάθε ηλικίας, ήδη από την περσινή πρώτη της διοργάνωση και επανέρχεται με ένα ξεχωριστό πρόγραμμα, που θα εκτοξεύσει τη διάθεσή μας στα ύψη και θα μετατρέψει το βράδυ της 9ης Ιουλίου στη μεγαλύτερη γιορτή του καλοκαιριού.

Η τραγουδίστρια- συνώνυμο των sold out εμφανίσεων, η ιδιαίτερη performer Μαρίζα Ρίζου, το κορίτσι με τη φωτεινή αύρα, που γνωρίζει, αποδεδειγμένα, πώς να μας κάνει όλους «ένα», πώς να γεννήσει στον ήχο και στον χώρο το «μαζί», συναντά την επιβλητική Big Band του Δήμου Αθηναίων σε ένα πρόγραμμα γεμάτο γνωστές επιτυχίες, αλλά και δικά της τραγούδια ειδικά διασκευασμένα για αυτή την εμφάνιση. Η μαγική φωνή της “δένει”με τον ήχο της Big Band του Δήμου Αθηναίων, που απαρτίζεται από τους ικανότερους Έλληνες σολίστ, οι οποίοι διακρίνονται για την υψηλή δεξιοτεχνία τους στον αυτοσχεδιασμό.

Νωρίτερα στη σκηνή θα εμφανιστεί η πιο δροσερή μουσική παρέα με άμεσες αναφορές στις παλιές Αθηναϊκές και Επτανησιακές καντάδες! Ο λόγος για τους “Polkar”, που αν αναλογιστεί κανείς ότι το όνομα της μπάντας τους στα σλάβικα σημαίνει «μεθυσμένος χορευτής που τραγουδάει φάλτσα», καθώς επίσης και ότι ο τίτλος του πρώτου τους album κυκλοφορεί με τον πολλά υποσχόμενο τίτλο «Όλα αρχίζουν», μπορεί να φανταστεί ότι το πανηγύρι που στήνουν δεν χάνεται με τίποτα.

Το άνοιγμα της πιο (post-)vintage βραδιάς θα γίνει από τους δημοφιλείς “Εκμέκ”, το πρόγραμμα των οποίων περιλαμβάνει πάντα προκλητικά ετερόκλητες διασκευές από την ελληνική και την παγκόσμια δισκογραφία και έχουν ήδη στα σκαριά το επόμενό τους album.

Είμαστε έτοιμοι να ζήσουμε μία αξεπέραστη γιορτή, κάτω από το φως της πανσελήνου, γεμάτη θετική ενέργεια, μπρίο, ανεμελιά και έντονο άρωμα αθωότητας.

Info
Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
Στις 9 Ιουλίου 2017 και ώρα 21:00, με ελεύθερη είσοδο.
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου