Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Γράφει η Κατερίνα Μπιτίτσιου

Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2011
Φετφατζίδης: «Και τώρα στόχος οι 16»
Με το δικό του γκολ αναπτερώθηκαν οι ελπίδες του Ολυμπιακού για πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League και ο Γιάννης Φετφατζίδης πιστεύει ότι αυτό το σενάριο δεν είναι μακριά από την πραγματικότητα.
Ο «χρυσός» σκόρερ του «Βελοντρόμ» περιέγραψε...
... στην κάμερα του «Olympiacos TV» τον τρόπο που έφτασε στην επίτευξη του τέρματος που έκρινε την αναμέτρηση με τη Μαρσέιγ και έδωσε τα προγνωστικά του ενόψει του τελευταίου και κρίσιμου αγώνα με την Άρσεναλ στο «Καραϊσκάκης».


«Είχε ανέβει η άμυνα της Μαρσέιγ ψηλά, είχε τη μπάλα ο Γέστε και είπα ότι θα την πετάξει στον χώρο, όπως και το έκανε, ήμουν σίγουρος πως θα την πετούσε στο χώρο, ήμουν εγώ μαζί με τον Τζεμπούρ, του φώναξα άσε την, την άφησε, έκανα το σουτ, ήταν καλό σουτ, επιτέλους και σκόραρα».

Εκεί, στην έδρα τους, το στοίχημα των «ερυθρόλευκων» είναι να πάρουν έστω και τον βαθμό της ισοπαλίας, αφού αυτός και μόνο είναι αρκετός για να τους στείλει στους «16».

Εκεί, οι Λονδρέζοι, που έχουν κλείσει τους λογαριασμούς τους με την πρόκριση ενδεχομένως να παραταχθούν με τις δεύτερες επιλογές τους, όμως αυτό σε καμία περίπτωση δε μειώνει το βαθμό δυσκολίας στο έργο των Πειραιωτών, σύμφωνα με τον διεθνή άσο.

«Έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα στόχος είναι να περάσουμε στην επόμενη φάση του Champions League. Νομίζω ότι με μια νίκη με την Άρσεναλ θα τα καταφέρουμε.

Η Άρσεναλ είναι πάντα Άρσεναλ, είτε αγωνίζεται με την πρώτη ομάδα, είτε με τη δεύτερη. Όλο το ρόστερ της είναι πολύ δυνατό και εμείς θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε τη νίκη».

2 comments:

Octopussy είπε...

Thanks for sharing. บอลวันนี้

LNWZA007 είπε...

This is good info. https://bynet-israeltech-expo.com/%e0%b8%9a%e0%b9%89%e0%b8%b2%e0%b8%99%e0%b8%9c%e0%b8%a5%e0%b8%9a%e0%b8%ad%e0%b8%a5

Δημοσίευση σχολίου