Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024

Ιρλανδία – Ελλάδα 0-2 | Highlights

 Μίλησε όταν έπρεπε

Σοβαρή στα μετόπισθεν και μπροστά έχει τον τρόπο! Ιρλανδία – Ελλάδα 0-2 και φουλ για το πρώτο πολύ μεγάλο ματς με τους Άγγλους! Ξεκλείδωσε το τρίποντο ο Ιωαννίδης, φώναξε παρών και ο Τζόλης.

Αδιαμφισβήτητη η ποιότητα και των δύο. Ο πρώτος δείχνει διαρκώς την αλματώδη βελτίωσή του, ο δεύτερος εκθέτει όσους δεν τον πίστευαν. Είναι αδιανόητο ότι αυτός ο παίκτης δεν έπαιρνε ευκαιρίες εδώ και τουλάχιστον έναν χρόνο με το «εθνόσημο».

Σημαντικός ο αρχηγός Μπακασέτας των δύο ασίστ, ενώ έδωσε πολλά τρεξίματα στα χαφ ο Σιώπης. Μεγάλη ευκαιρία δεν έφαγε η Ελλάδα με ό,τι αυτό σημαίνει για την τετράδα πίσω.

Το απόλυτο ήταν ο στόχος μετά τα δύο πρώτα ματς του Nations League και αυτό έγινε. Το έκαναν και οι Άγγλοι και ήρθε η ώρα για την πρώτη μεταξύ μας κόντρα τον Οκτώβριο.

ΙΡΛΑΝΔΙΑ (Χάιμιρ Χάλγκριμσον):
Κέλεχερ, Ο’Σέι, Ομομπαμιντέλε (74’ Ντόχερτι), Κόλινς, Μπρέιντι, Ογκμπένε (84’ Ρόμπινσον), Σμόλμποουν, Μόλαμπι (63’ Φέργκιουσον), Μπράουν, Νάιτ (74’ ΜακΑτίρ), Σμόντις (84’ Άιντα).

ΕΛΛΑΔΑ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς):
Βλαχοδήμος, Ρότα, Μαυροπάνος, Κουλιεράκης, Τσιμίκας, Σιώπης (89’ Ντόη), Μπουχαλάκης (67’ Ζαφείρης), Χατζηγιοβάνης (67’ Μασούρας), Μπακασέτας, Τζόλης (89’ Βαγιαννίδης), Ιωαννίδης (88’ Παυλίδης).

IstosBlog

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου