Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Οντένσε -Παναθηναϊκός 1-1

Ο Σεμπαστιάν Λέτο έχει μόλις ανοίξει το σκορ
Μπα-Λέτο πρόκρισης στο Οντένσε...

Με τον Σεμπαστιάν Λέτο να δίνει ένα απίστευτο σόου με εμφάνιση επιπέδου... Champions League και άνω, δείχνοντας ότι στο πρόσωπό του το «τριφύλλι» βρίσκει τον ηγέτη της επόμενης μέρας,... Συνέχεια...
ο Παναθηναϊκός (αν και ανέτοιμος ακόμη) έφυγε χθες βράδυ από το Οντένσε με το ισόπαλο 1-1 κι έχει πλέον το πάνω χέρι στην υπόθεση πρόκρισης στα πλέι οφ του «σεντονιού».
Οι «πράσινοι» έβγαλαν στον αγωνιστικό χώρο του «TRE-FOR Park» μια πολύ καλύτερη εικόνα σε σχέση με τα (απογοητευτικά) φιλικά προετοιμασίας, έδειξαν ότι είναι σαφώς ανώτεροι ως ομάδα από τους Δανούς και σε κάθε περίπτωση θα μπορεί να αισθάνονται δυσαρεστημένοι διότι από μια συνολική αβλεψία της άμυνας έχασαν στο φινάλε (89') μία νίκη μέσα από τα χέρια τους.Μία νίκη που, με βάση την εικόνα του ματς, άξιζαν πέρα για πέρα και θα μπορούσαν να έχουν ουσιαστικά «κλειδώσει» από χθες την παρουσία τους στην επόμενη φάση του Champions League.
Και αν η αντίδραση του Κουίνσι (ο οποίος αν μη τι άλλο δεν είναι ακόμη έτοιμος) στη φάση του 93ου λεπτού ήταν λίγο καλύτερη στο τετ α τετ με τον Βέσελς (από την καταπληκτική μπαλιά του Λέτο), ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε ακόμη και στα... χασομέρια να πάρει ένα σπουδαίο διπλό στο «σπίτι» της Οντένσε.
Η ευκαιρία για τη νίκη-πρόκριση στη Δανία χάθηκε... τσάμπα για τον Παναθηναϊκό, αλλά σε κάθε περίπτωση η εμφάνισή του ήταν αρκούντως ικανοποιητική και πειστική για τη συνέχεια και τη ρεβάνς της προσεχούς Τρίτης. Εκεί όπου οι «πράσινοι» θα είναι σαφώς πιο έτοιμοι, έχοντας πλέον και πιο «ενεργή» βοήθεια από τους Κουίνσι και Τοτσέ.


www.sentragoal.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου